Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy, Tarık Mengüç’le eğlenceye doydu

23 Nisan’da Çiftlikköy’de Tarık Mengüç rüzgârı esti. Çiftlikköy Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Konserinde Tarık Mengüç ve Yalova’nın sevilen sanatçısı Mehmet Anaç, Mokamp Alanında sahne aldı

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 13:22
Kaynak: Yalova Hayat
Çiftlikköy, Tarık Mengüç’le eğlenceye doydu

Popüler şarkılardan oluşan repertuarıyla alkış alan Mehmet Anaç’ın ardından sahne alan Tarık Mengüç, roman havalarının yanı sıra hit şarkılarıyla izleyenleri coşturdu.

Çiftlikköylülerin büyük ilgi gösterdiği konserde Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele de Mokamp Alanını dolduran vatandaşlarla bir araya geldi.

Hep bir ağızdan söylenen 10. Yıl Marşı’yla ve havai fişek gösterisiyle sona eren konser sonrasında Başkan Yele, Tarık Mengüç’e çiçek takdim etti.

Çiftlikköylülere güzel bir gece yaşattıklarını dile getiren Başkan Yele, “Seçim sonrasında vatandaşlarımıza güzel bir eğlence sözü vermiştik.

Bunu 23 Nisan’la pekiştirince çok daha güzel ve anlamlı oldu. Her zaman olduğu gibi güzel bir Çiftlikköy fotoğrafı görüyorum. Bundan sonraki süreçte resmi bayramlarımızda ve özel günlerde çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza yönelik etkinliklerimiz artarak devam edecek” diye konuştu.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.