Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu duyarsızlık pes dedirtti

Yalova Merkez’de yer alan bir mini futbol sahasına, duyarsız vatandaşlar tarafından zarar verildi. Çocukların sıklıkla vakit geçirdiği sahanın telleri, çeşitli yerlerinden koparıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2026 02:13
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2026 02:14
Kaynak: Murat Can Aytemur
Bu duyarsızlık pes dedirtti

Yalova Merkez’de bulunan bir mini futbol sahası, kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi. Çocukların ve gençlerin sıklıkla vakit geçirerek spor yaptığı sahanın çevresini koruyan tel örgüler çeşitli noktalarından koparıldı ve ayrıca sahanın içerisine çok sayıda çöp atıldı.

Özellikle çocukların güvenli bir şekilde oyun oynayabilmesi için yapılan sahanın bu şekilde zarar görmesi vatandaşların tepkisine neden oldu.

Bölge sakinleri, kamuya ait alanların korunması gerektiğini belirterek bu tür davranışların hem çocukların spor yapma imkânını kısıtladığını hem de toplumun ortak değerlerine zarar verdiğini ifade etti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.