Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Bir Adım Bin Nefes’ etkinliği çocukları doğa ile buluşturdu

Yalovalı özel çocuklar ve aileleri her yıl gerçekleştirilen ‘Bir Adım Bin Nefes’ etkinliği ile bu kez doğa ile buluştu. Doğayla iç içe aileleri bir gün geçiren özel çocukların mutluluğu görmeye değerdi

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2024 03:52
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2024 03:52
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
‘Bir Adım Bin Nefes’ etkinliği çocukları doğa ile buluşturdu

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü tarafından her yıl farklı mekânlarda düzenlenen ‘Bir Adım Bin Nefes’ etkinliği bu yıl Çınarcık'ta gerçekleşti. Etkinliğe katılan çocuklar ve aileler, Doğa Koruma ve Milli Parklar Çınarcık Şubesi'nde doğayla buluşarak unutulmaz bir gün geçirdi.

Etkinlik kapsamında parktaki hayvanları tanıyan ve onları sevme imkânı bulan özel çocuklar kendileri açısından çok önemli bir deneyim yaşadılar. Ardından atölye çalışmaları ve kısa bir sahil yürüyüşü de gerçekleştirildi. Program ailelerle birlikte gerçekleştirilen pikniğin ardından sona erdi.

Etkinliğin organizatörlerinden Makbule Çalışkan, "Her yıl programımızı farklı mekânlarda planlıyoruz. Bu yıl Çınarcık'ta Doğa Koruma ve Milli Parklar Çınarcık Şubesi'nin konuğu olduk. Çocuklarımız doğayla buluşarak keyifli vakit geçirdiler. Ayrıca ailelerimizle birlikte piknik yaparak güzel bir gün geçirdik” dedi.

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü'nün yanı sıra Doğa ve Milli Parklar Müdürlüğü Çınarcık Şefliği, Dört Mevsim Yaşam Koçluğu Spor Kulübü Derneği ve Doğa ve Bisiklet Dostları grubu da etkinliğe katkıda bulundu. Çalışkan, "Etkinliğimize katılan tüm çocuklara, ailelere ve bize ev sahipliği yapan Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü Çınarcık Şefliği'ne çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.