Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çiftlikköy Kadın Kollarında atak dönemi

CHP Çiftlikköy Kadın Kolları Kongresi sonrasında Yıldız Atak başkanlığa seçildi. Kongrede konuşan CHP Yalova Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç ise CHP’nin yerelden genele iktidar yürüyüşünde kadınların çok büyük bir görev üstlendiklerini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2024 02:48
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2024 02:48
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Çiftlikköy Kadın Kollarında atak dönemi

Çiftlikköy'de CHP'nin 12. Olağan Kadın Kolları Kongresi büyük bir katılımla gerçekleşti. Kongreye Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç, Merkez ilçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aktaş ve çok sayıda parti yöneticisi katıldı.

Kongrede, CHP Çiftlikköy İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için yapılan seçimde Yıldız Atak oy birliğiyle seçildi. Kendisine duyulan güvenden dolayı teşekkür eden Atak, kongreye katılan tüm partililerine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

CHP Yalova Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç da yaptığı konuşmada, CHP'nin yerelden genele iktidar yürüyüşünde kadın kollarının çok önemli bir görev üstlendiklerini belirtti. Ataç, Çiftlikköy Belediye Başkanlığı'nın kazanılmasında üstlendikleri görev kadar CHP Kadın Kollarının CHP'nin iktidar yürüyüşünde de çok önemli bir görevi olduğunu ifade etti.

Kongre, coşkulu sloganlar ve alkışlar eşliğinde sona erdi.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.