Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yele’den hafta sonu mesaisi

Hafta sonunda havanın güzel olmasını fırsat bilen Çiftlikköylüler sahile akın ederken, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele de sahadaydı

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2025 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2025 13:37
Kaynak: Mehmet Mirzacan Baran
Başkan Yele’den hafta sonu mesaisi

Yaz sezonu öncesinde sahil yürüyüş yolunda sürdürülen hazırlıkları yerinde inceleyen Başkan Yele, bir yandan da yürüyüşe çıkan ve piknik yapan vatandaşlarla sohbet ederek, talep ve önerilerini dinledi. Yasama bölgesindeki belediye park alanında yapılan düzenlemeleri de denetleyen Başkan Yele, sahada görev yapan belediye personeliyle çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Ardından Mokamp alanına geçen Başkan Yele, burada piknik yapan ailelerle bir araya gelip çocuklarla vakit geçirdi. Başkan Yele, “Güzel havayı değerlendirmek isteyen hemşehrilerimizle Mokamp alanımızda ve sahil yürüyüş yolunda bir araya geldik.

Piknik yapan ailelerle sohbet ettik, çocuklarımızla top oynayıp keyifli anlar yaşadık. Sahil yolumuzdaki düzenlemeleri de yerinde görme fırsatı bulduk.

Yaz sezonunda sahilimizi en iyi hale getirmek için Yasama bölgemizdeki park alanında çalışmalarımız devam ediyor, orada incelemeler yaptık. Daha güzel bir Çiftlikköy için hep birlikte çalışmayı sürdürüyoruz” dedi

Kaynak: Mehmet Mirzacan Baran

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.