Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Mehmet Gürel hemşehrileri ile bir araya geldi

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde büyük bir farkla Yalova Belediye Başkanı seçilen Mehmet Gürel, göreve geldiği günden bu yana vatandaşları belediye hizmet binasında ağırlıyor

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2024 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2024 16:56
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Başkan Mehmet Gürel hemşehrileri ile bir araya geldi

Yalova halkının yoğun teveccühünü alan Başkan Mehmet Gürel, hemşehrileriyle daha samimi bir ortamda kucaklaşmak için fırsat buldukça vatandaşlarla bir araya geliyor. 7’den 77’ye herkesin ve her kesimden insanın yakın ilgisiyle karşılanan Başkan Mehmet Gürel, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği ziyaretlerde hemşehrileri ile selamlaştı, talep ve önerilerini dinledi.

Vatandaşlarla yüz yüze görüşerek sıkıntılara daha hızlı ve kalıcı çözümler bulduklarını ifade eden Başkan Mehmet Gürel, “Hemşehrilerimizle buluşmalarımızda elimizden geldiğince tüm sorunların çözümü noktasında onlara yardımcı oluyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer taraftan vatandaşlarımızın bizimle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkânı buluyoruz.

Onlar için hizmet üretiyoruz. Çünkü vatandaşımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Her zaman bu anlayışla hizmete devam edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.