Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AFAD Yalova eğitimlere devam ediyor

Yalova İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), il genelinde ki okullara ‘’Afet farkındalık eğitimi’’ vermeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2024 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2024 12:50
Kaynak: Murat Can Aytemur
AFAD Yalova eğitimlere devam ediyor

AFAD Yalova, Yalova Esvet Sabri Aytaşman Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerine, olası bir depremde nelere dikkat edilmesi gerektiği, deprem öncesi, anında ve sonrasında yapılması gerekenler ile beraber daha pek çok konuda bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi. Büyük önem taşıyan afet farkındalığı konusunda il genelinde okullarda ve çeşitli kamu kurum kuruluşları ve iş yerlerinde eğitim vermeye devam eden AFAD Yalova, deprem bilinci kazandırmak konusunda çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.

Yalova Esvet Sabri Aytaşman Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerine gerçekleştirilen ‘’Afet farkındalık eğitimi’’ sonrasında AFAD Yalova tarafından yapılan açıklamada, ‘’ Yalova Esvet Sabri Aytaşman Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerine yönelik ‘Afet Farkındalık Eğitimi’’ verilmiştir. Aynı zamanda da ‘Tahliye Tatbikatı’ gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür eder, afetsiz günler dileriz’’ diye belirtildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.