Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü Armutlu ilçe yönetim kurulu toplantısına katıldı

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Armutlu İlçe Başkanı Samet Yenitürk başkanlığında düzenlenen ilçe örgütünün istişare toplantısına katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2024 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2024 12:20
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü Armutlu ilçe yönetim kurulu toplantısına katıldı

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ve il yöneticileri ile birlikte haftalık olağan Armutlu ilçe yönetim kurulu toplantısına katıldı. AK Parti Armutlu İlçe Başkanlığı; Armutlu İlçe Başkanı Samet Yenitürk başkanlığında, İl Başkanı Umut Güçlü ve örgüt üyelerinin katılımları ile gerçekleştirildi. Toplantıda Armutlu’nun gündeminde olan konular ele alındı. AK Parti Altınova İlçe Başkanlığı devam ettirdikleri çalışmalarıyla birlikte hizmetlerini daha da genişleteceklerini ifade etti.

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, gerçekleştirdiği ziyareti sosyal medya hesabında paylaşarak, “Armutlu İlçe Başkanımız, İlçe belediye başkan adayımız-aday adaylarımız ve Armutlu İl Koordinatörümüzün katılımları ile; yerel seçimler öncesi istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Armutlu hizmet siyaseti diyecek ve ilçe belediyemizi AK belediyecilik ile buluşturacak. Armutlu’nun sözü tamam inşallah” ifadelerini kullandı.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.