Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İl Özel İdaresi bayramlaştı

Mübarek Ramazan ayının sonlarına yaklaşırken, Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, personelleri ziyaret ederek bayramlaştı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2024 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2024 13:15
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova İl Özel İdaresi bayramlaştı

On bir ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine girildi ve insanların içini bayram coşkusu kapladı. Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekilen ve dualarla, tutulan oruçlarla ibadet edilen bu mübarek ayın son günlerinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan, memurlar için bayram öncesindeki 1.5 günlük sürenin de idari izni olacağını duyurmuştu. Açıklanan bu karar ile birlikte kamu kurumu çalışanlarının 8-9 Nisan'da idari izinli olacağı kesinleşti. Bayram nedeniyle idari izin öncesi, 6 Nisan Cumartesi günü ve 7 Nisan Pazar gününe denk geldiğinden dolayı hafta sonu da bayram tatiline eklendi. Bu kapsamda

Yalova İl Özel İdaresi içerisinde kurum personelleri ziyaret edilerek bayramlaşma gerçekleştirildi. Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz; Genel Sekreter Yardımcıları Muharrem Çobankent ve Selahattin Aras ile birlikte, idare personellerini odalarında ziyaret ederek sohbet etti sonrasında ise teker teker hayırlı bayramlar diledi ve Ramazan Bayramlarını tebrik etti. Kurum personelleri ise, Genel Sekreter Ümit Yılmaz ve yardımcılarına nazik ziyaretleri ve bayram tebrikleri için teşekkürlerini iletti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.