Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınova’da “Birlik ve Dayanışma” iftarında 4 bin kişi iftar sofrasında buluştu

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca tarafından Kaymakamlık Binası arkasında düzenlenen “Birlik ve Dayanışma” iftarında 4 bin vatandaş iftarını birlikte açtı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2024 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2024 13:13
Kaynak: Yalova Hayat
Altınova’da “Birlik ve Dayanışma” iftarında 4 bin kişi iftar sofrasında buluştu

Yerel seçimlerde Altınova’nın yeni belediye başkanı olarak seçilen Yasemin Fazlaca, seçim öncesi gerçekleştirdiği iftar sofralarını yeni dönemde de gerçekleştirmeye devam ediyor. Fazlaca son olarak, 5 Nisan Cuma günü gerçekleştirdiği “Birlik ve Dayanışma” iftarı ile 4 bin vatandaşı iftar sofrasında bir araya getirerek, büyük bir kalabalığa imza attı.

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca gerçekleştirilen iftar etkinliğinde, vatandaşların Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı kutladı. Kuran tilaveti ve dua ile başlayan “Birlik ve Dayanışma” iftar programına; CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı ve il yönetimi, CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, önceki dönem Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, il genel ve belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ve pek çok sayıda vatandaş katıldı.

İftarda 4 bin hemşeri ile bir araya gelen Altınova Belediye Başkanı Fazlaca gerçekleştirdiği konuşmasında, “Ramazan ayının son günleri, bereketi ve huzuru eksik olmasın, 11 ayın sultanını uğurlamadan önce Altınova Belediyesi olarak halkımız ile iftar sofrasında buluştuk. Allah bizleri nice Ramazan’larda, sofralarda buluştursun” ifadelerini kullandı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.