Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Subaşı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

Yalova’nın Altınova İlçesi’ne bağlı Subaşı Beldesi’nde belediye ekipleri, vatandaşların rahat ve güvenli bir çevrede yaşamalarını sağlamak için özveriyle çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 06:50
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 06:50
Kaynak: Murat Can Aytemur
Subaşı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

Subaşı Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, altyapıdan üstyapıya, yeşil alan düzenlemelerinden yolların bakımına kadar geniş bir alanda çeşitli faaliyetler gerçekleştiriliyor. Belediye ekipleri, belde sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap vermek ve yaşam kalitesini artırmak için yorulmak nedir bilmeden çalışıyor. Subaşı, yapılan çalışmalarla da modern, daha estetik bir görünüme kavuşurken, aynı zamanda da yaşam standartlarının yükseltilmesi hedefleniyor.

Geçtiğimiz hafta Subaşı’nda yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunan belediye yapmış olduğu paylaşımda, ‘’Sokak hayvanlarımız için yerleştirdiğimiz mama istasyonlarının dolumunu yaptık. Üç mahallemizde de çevre bakım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyoruz. Karaçamur Mevkiinden 700 metre içme suyu hattı yaptık. Oyun parklarımızda bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyoruz. Rögar kapaklarını çevre güvenliği korumak amacıyla kaynak işlemi yaparak sabitliyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ise belde genelinde yapılan çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini ve beldenin daha yaşanabilir bir yer haline getirilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.