Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armutlu’da bahar budamaları başladı

Armutlu Belediyesi ilçenin ana arterlerinde yer alan ağaçlarda bahar budaması ve bakımı işlemlerine başladı. Yapılan çalışmalarla ağaçların daha sağlıklı olmaları hedefleniyor

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 02:47
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 02:47
Kaynak: Murat Can Aytemur
Armutlu’da bahar budamaları başladı

Armutlu Belediyesi, ilçedeki ağaçlarda bahar budama çalışmalarına başladı. Bu sayede ağaçların daha sağlıklı ve mevsim değişikliklerine daha kolay adapte olması hedefleniyor.

Düzenli budamanın ağaçların gelişmesi ve uzun ömürlü olması için oldukça önemli olduğunun altını çizen Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Budama işlemleriyle ağaçlarımızın daha sağlıklı ve güçlü bir şekilde büyümesini sağlayacağız. Aynı zamanda mevsimsel değişimlere karşı daha dirençli hale gelmelerini de desteklemiş olacağız" dedi.

Arslan, ilçenin doğal güzelliklerini korumak için de çalışmalara devam ettiklerini belirterek, "Armutlu'nun doğal güzellikleri bizim için çok önemli. Bu güzellikleri korumak ve gelecek nesillere aktarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Budama çalışmaları da bu kapsamda yaptığımız önemli çalışmalardan biri” şeklinde konuştu.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.