Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay muhtarlar ile bir araya geldi

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde, Yalova’nın Altınova İlçesi Subaşı Beldesi’nde güven tazeleyen Başkan Turan Canbay, belde de görev yapmakta olan muhtarlar ile bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 06:22
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 06:22
Kaynak: Murat Can Aytemur
Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay muhtarlar ile bir araya geldi

Yerel seçimler sonrası beldede göreve başlayan muhtarlar ve kent konseyi üyeleri, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ile beraber yeni hizmet döneminin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda bir araya gelen muhtarlar ve konsey üyeleri, belediye ile birlikte üretmeye ve ortak akılla çalışmaya devam edeceklerini vurguladılar.

Yeni hizmet döneminin ilk toplantısında, beldenin geleceği için işbirliği ve dayanışma mesajları ön plana çıktı. Muhtarlar ve kent konseyi üyeleri, halkın beklentilerini karşılayacak projeler üzerinde ortak çalışmalar yapacaklarını ifade ettiler.

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, gerçekleştirilen toplantı sonrası bir paylaşımda bulundu ve yapmış olduğu açıklamada, Demokrasimizin yapı taşları olan beldemizin değerli muhtarları, Merkez Mahalle Muhtarı Jale Uzun’a, Denizgören Mahalle Muhtarı Süleyman Atan’a ve Altınkent Mahalle Muhtarı Mehmet Aytaş’a görevlerinde başarılar diliyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.