Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KATFADER, ‘Hatırlatıcı Parvati’yi konuk etti

Uluslararası Kadın ve Toplumsal Gelişim Derneği (KATFA-DER), bayram tatilinden sonra ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, haftalık kapasiteyi artırma programı kapsamında Hatırlatıcı Parvati lakaplı Fatma Genç konuk edildi

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 05:47
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 05:47
Kaynak: Serap Polat
KATFADER, ‘Hatırlatıcı Parvati’yi konuk etti

KATFADER, ‘Farkındalığımızı Artırıyoruz’ programlarına bayram nedeniyle verilen kısa bir moladan sonra devam etti. Bu çerçevede bir araya gelen kadınlar, önümüzdeki süreçte yapacakları çalışmalar ve projeler hakkında istişarelerde bulundular. Dernek Başkanı Nurten Anıl, önümüzdeki günlerde yapacakları program ve projeler hakkında bilgiler verdi. Toplantıya katılanlar ile birlikte bu bilgiler geliştirildi ve olgunlaştırıldı.

Önümüzdeki bir ay içerisinde gerçekleştirilecek kültürel geziler, uluslararası kültürler buluşması, kadın emeği festivali, ilimizi tanıyoruz kapsamındaki programlar ve farkındalığı artıran projeler belirlendi. Bir aylık planın belirlenmesinden sonra haftanın konuğu söyleşisi gerçekleşti. ‘Farkındalığımızı Artırıyoruz’ programının konuğu ise Hatırlatıcı Parvati (Fatma Genç), oldu. Parvati, insanın kelimelerini değiştirerek hayat akışında olumsuz giden birçok konuda mucizevi değişimler yapabileceğini hatırlattı. Kelimelerimizin düşüncelerimizi, düşüncelerimizin de ruh halimizi ortaya çıkardığını vurguladı. Soru ve cevaplarla devam eden programda yine zamansız harikalar üstü bir söyleşi gerçekleştirildi.


Anıl, “Parvati'ye bize hatırlattığı her şey için çok teşekkür ederiz. Bundan şunu anlıyoruz ki önce kendimizi hatırlamalıyız. Biz kimiz, hayattan ve kendimizden ne bekliyoruz. Bunu fark ettiğimizde her şey daha kolay olacak. Kıymetli arkadaşımızın kıymetli bilgileri ile bundan sonra düşünce ve sözlerimize daha da dikkat edeceğimize inanıyoruz. Kendisine bize hatırlattığı her şey için tekrar tekrar teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.