Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Subaşı Belediye Başkanı Canbay ev ziyaretlerini sürdürüyor

Hali hazırda, Yalova’nın Subaşı Belediye Başkanı olan ve önümüzdeki seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden yeniden başkanlığa aday olarak gösterilen Turan Canbay, ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlar ile samimi diyaloglar kurmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2024 01:44
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2024 01:44
Kaynak: Murat Can Aytemur
Subaşı Belediye Başkanı Canbay ev ziyaretlerini sürdürüyor

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde gerçekleştirdiği saha çalışmalarına son sürat devam ediyor. Başkan Canbay, Subaşı Halkı ile kurmuş olduğu samimi bağı devam ettirerek evlere konuk oluyor, vatandaşın talep ve önerilerini not alarak, seçimlerde güven tazelediği taktirde hayata geçirmeyi planladığı projelerinden bahsediyor. Canbay için adeta bir gelenek haline gelen ev ziyaretleri kapsamında son olarak Subaşı Merkez Mahallesi’nde ikamet eden; Yıldız-Memduh Ulutaş, Hatice-Ahmet Mızrak ve Gülşen-Fatih Ulutaş aileleri ziyaret edildi. Vatandaşlar ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Canbay aynı zamanda da Subaşı’nın geleceğine dair karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunarak, istişare etti.

Gerçekleştirdiği ev ziyaretleri sonradında kısa bir açıklamada bulunan, Cumhuriyet Halk Partisi Subaşı Belediye Başkan adayı ve Mevcut Başkan olan Turan Canbay sözlerinde, “Değerli büyüklerimizin nasihatlerini dinledik. Çıktığımız bu yolda hayır dualarını aldık. Ailelerimize nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.