Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esenköy'e yeni mesire alanı

Esenköy Belediyesi tarafından belde girişinde 30 bin metrekarelik alanda inşa edilen mesire yerinin düzenleme çalışmaları devam ediyor. Tamamlandığında sadece Esenköy'e değil, tüm bölgeye hitap edecek olan mesire alanı, eşsiz manzarası, orman havası ve eklenecek aktivitelerle belde turizmine önemli katkı sağlayacak

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2024 01:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2024 01:20
Kaynak: Serap Polat
Esenköy'e yeni mesire alanı

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, mesire yerinin beldedeki önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini söyledi. Temel, “Turizm beldesi statüsü kazanan Esenköy beldemizin önemli ihtiyaçlarından biri olan mesire alanı için beldemiz girişinde bulunan 30 bin metrekarelik alanı Yalova Orman İşletme Müdürlüğü'nden kiralayarak düzenlemeye başladık” dedi.

Düzenleme aşamasında bile vatandaşlardan büyük bir ilgi gören mesire yerinin eşsiz bir manzaraya sahip olduğunu da dile getiren Temel, “Henüz düzenleme aşamasındayken bile halkımız ve ziyaretçilerimizin yoğun ilgisine uğrayan mesire alanı için çalışmalarımız devam etmektedir. Tamamlandığında sadece Esenköy değil tüm bölgenin en uğrak mekânlarından biri olacak ve eşsiz manzarası, orman havası ve eklenecek aktivitelerle beldemiz turizmine verdiğimiz önemi destekleyen bir proje haline gelecektir. Aynı zamanda beldemizi kır düğünlerinin yapılabileceği bir alana da kavuşturmuş olacağız” diye konuştu.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.