Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan Kaya ve Akmeşe’ye ziyaret

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ve Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’yi makamlarında ziyaret ederek, eğitim ve sendikal çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 15:59
Kaynak: Yalova Hayat
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan Kaya ve Akmeşe’ye ziyaret

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Öksüz, Yalova Şube Başkanı Halil İbrahim Özer ve Yalova Eğitim Bir-Sen İl Temsilcisi Ahmet Kotcioğlu, Yalova’ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Heyet, ilk olarak Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Yalova’nın eğitim durumu ve sendikal faaliyetler konuşuldu. Vali Kaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Memur-Sen’in eğitim camiasına yaptığı katkılardan övgüyle bahsetti.

Memur-Sen heyeti, daha sonra Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette, Türkiye Yüzyılı’nda eğitim-öğretimin niteliği temalı istişarelerde bulunuldu. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, eğitim çalışanlarının sorunlarına ve taleplerine değinerek, Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptıkları toplu sözleşme görüşmeleri hakkında bilgi verdi. İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe de, Memur-Sen’in eğitim alanındaki vizyonunu takdir ettiğini ve Yalova’da eğitim kalitesini artırmak için iş birliği yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Ziyaretlerin ardından Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sendika üyeleriyle bir araya gelerek, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yalçın, Memur-Sen’in Türkiye’nin demokratikleşmesi ve mazlum coğrafyalara destek olma konusunda irade koymaya devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.