Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ile bir araya geldi

Subaşı Beldesi'nde yeniden belediye başkanlığı görevine seçilen Turan Canbay, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Başkan Canbay son olarak, Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil'i, Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Aygül’ü ve Belediye Meclis Üyesi Alaaddin Kangal’ı makamında misafir etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 03:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 03:54
Kaynak: Murat Can Aytemur
Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ile bir araya geldi

Yalova'nın Subaşı Beldesi'nde güven tazeleyerek yeniden belediye başkanlığı görevine seçilen Turan Canbay, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Başkan Canbay Son olarak, mevkidaşı olan Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Aygül ve Belediye Meclis Üyesi Alaaddin Kangal ile birlikte makamında ağırladı.

Ziyaret sırasında iki belediye başkanı, beldelerinin karşılaştığı ortak sorunlar ve işbirliği imkanları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular ve istişareler gerçekleştirdiler. Bu tür görüşmelerin, bölge halkının yaşam standartlarının yükseltilmesine ve yerel kalkınmanın desteklenmesine büyük katkı sağlayacağı belirtildi. Gerçekleştirilen ziyaret, ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çekimi ile son bulurken, Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil nazik misafirperverliği adına Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’a teşekkürlerini iletti, Başkan Canbay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çitil ve beraberindekilere teşekkür etti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.