Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan iftarda gençlerle buluştu

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, Özden Mahallesi sakinleri ve gençleri ile Seyirtepe Mesire Alanında düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 03:42
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 03:42
Kaynak: Murat Can Aytemur
Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan iftarda gençlerle buluştu

Geçtiğimiz hafta yapılan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrasında göreve gelen Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, seçim öncesinde söylediği gibi gençlerin yanında oluyor. Hemen hemen her fırsatta gençlerin önemin bahseden ve gençler için Kadıköy Beldesi’nde önemli adımlar atacağını belirten Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, Özden Mahallesi sakinleri ve gençleri ile Seyirtepe Mesire Alanında düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, düzenlenen iftar yemeğine katılım sağlayan misafirlerin masalarını tek tek ziyaret etti, hal ve hatırlarını sorarak sohbet etti.

Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan aynı zamanda da düzenlenen iftar programında Kadıköy için planlanan çalışma ve projelerini paylaşarak karşılıklı istişarelerde bulundu, fikir alışverişleri gerçekleştirdi. Başkan Tavşan burada son olarak, iftarda sofralarını paylaşan vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür dileklerini iletti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.