Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esenköy Belediye Başkanı Temel, Zabıta Amirliği'ni ağırladı

Yerel seçimlerde sandıktan galip ayrılarak güven tazeleyen Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Zabıta Amirliği’ni ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 08:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 08:55
Kaynak: Murat Can Aytemur
Esenköy Belediye Başkanı Temel, Zabıta Amirliği'ni ağırladı

Uzun süren bir seçim maratonu sona erdi. Halk sandığa gitti ve önümüzdeki 5 yıllık süreçte kendilerine hizmet edecek olan belediye başkanlarını seçti. Bu kapsamda Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, sandıktan galip ayrılarak 5 sene daha Esenköy’e hizmet etmeye hak kazandı.

Esenköy’de güven tazeleyen Başkan Mehmet Temel, tebrik için kendisini ziyarete gelen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Başkan Temel’i son olarak ziyarete gelen Esenköy Belediyesi Zabıta Amirliği personelleri oldu. Başkan Temel’i makamında ziyaret ederek, tebriklerini ileten Esenköy Zabıta Amirliği personelleri, aynı zamanda da önümüzdeki 5 yıllık süreç hakkında sohbet etti.

Gerçekleştirilen ziyaret Zabıta Amirliği personellerinin, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’e hediyelerini takdim etmeleri ile sona ererken, toplu hatıra fotoğrafı çektirildi. Başkan Temel, zabıta personellerine nazik ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür etti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.