Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altyapı bakım ve onarım çalışmaları hızla devam ediyor

Teşvikiye Belediyesi ekipleri beldedeki altyapının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlamak adına bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 03:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 03:13
Kaynak: Murat Can Aytemur
Altyapı bakım ve onarım çalışmaları hızla devam ediyor

Teşvikiye Belediyesi, beldede su ve kanalizasyon altyapısında meydana gelen arızaları anında ortadan kaldırırken, yaşanması muhtemel arızaları da bertaraf etmek için bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, "Vatandaşlara daha yaşanabilir bir belde sunmak için tüm güçlerimizle çalışıyoruz. Bu kapsamda su ve kanalizasyon altyapısının kesintisiz hizmet vermesi bizim için çok önemli. Ekiplerimiz, su ve kanalizasyon altyapısında meydana gelen arızaları 7/24 takip ediyor ve anında onarıyor. Yaşanması muhtemel arızaları önlemek için düzenli olarak bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Ayrıca altyapının daha da sağlamlaşması ve kapasitesinin artırılması için yeni yatırımlar yapıyoruz. Bu konuda özverili bir şekilde çalışan ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.

Vatandaşlar da Teşvikiye Belediyesi'nin su ve kanalizasyon altyapısında yaptığı çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. Bir vatandaş, "Daha önce su kesintileri sık sık yaşanıyordu. Ama son zamanlarda bu durum oldukça azaldı. Belediyemize teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.