Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1.Bölgesel ASKOM toplantısı Yalova'da gerçekleşti

Güney Marmara İlleri̇ 2024 Yılı 1.Bölgesel ASKOM Toplantısı, Yalova ev sahipliğinde gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2024 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 12:45
Kaynak: Murat Can Aytemur
1.Bölgesel ASKOM toplantısı Yalova'da gerçekleşti

Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 21 Bölge Merkezli ASKOM Organizasyon Şemasında 17’nci bölge içinde yer alan Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova İllerinin acil sağlık hizmetlerinin değerlendirilmesi, işleyişte yaşanan aksaklıkların tespiti ve çözümlenmesi, sağlık tesisleri arası ve iller arası hasta sevklerinin koordinasyonu, özellikli sağlık hizmetleri ile benzeri diğer konularda ortak bir çalışma ve planlama yapılabilmesi amacıyla Yalova İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde 2024 yılı birinci dönem “Bölgesel ASKOM Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıya Yalova İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Osman Karakuş’ta katılım sağladı.

Toplantıda, bölgedeki sağlık hizmetlerinin etkin bir şekilde koordine edilmesi ve planlanması amacıyla önemli bir platform sağladı. Katılımcılar, güncel konuları değerlendirerek ortak çözüm stratejileri geliştirdiler.

Katılımcılar gerçekleştirilen toplantıda mevcut sorunları tespit etmenin yanı sıra, gelecekteki iş birliği ve koordinasyon için somut adımlar belirleme fırsatı buldular. Toplantı boyunca, bölgedeki acil sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve koordinasyonunun güçlendirilmesi adına stratejik planlamalar ve iş birliği modelleri ele alındı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.