Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalı İlayda Çin, Avrupa Güreş Şampiyonu oldu

Antalya’da düzenlenen Uluslararası Zafer Kupası’nda rakiplerini geride bırakan Yalovalı güreşçi İlayda Çin, Avrupa Şampiyonu oldu

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2024 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2024 12:51
Kaynak: Yalova Hayat
Yalovalı İlayda Çin, Avrupa Güreş Şampiyonu oldu

12-14 Mart 2024 tarihlerinde Antalya Kepez’deki Turgut Özal Spor Salonu’nda düzenlenen Uluslararası Zafer Kupası’nın 2’nci gün müsabakaları tamamlandı. Yaklaşık 350 sporcunun katılımıyla düzenlenen Uluslararası Zafer Kupası’nın 2’nci gününde grekoromen, serbest ve kadınlarda 3’er siklette madalya kazanan isimler belli oldu.

Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet programında bulunan ve 16-20 Şubat tarihlerinde Afyon Necmettin Erbakan Spor Salonu’nda düzenlenen Buse Tosun Türkiye Güreş Şampiyonası’nda U-17 kategorisi 69 kiloda Türkiye Şampiyonu olan İlayda Çin, aynı şampiyonada da U-20 kategorisinde 2’nci olmuştu.

Bir başarıya daha imza atan Çin, 12-14 Mart 2024 tarihlerinde Antalya Kemer'de düzenlenen Uluslararası Zafer Kupasında 69 kiloda U-17 kategorisinde Avrupa Güreş Şampiyonu oldu.

Alman, Fransız ve Kırgız rakiplerini geride bırakarak Yalova’ya büyük bir başarıyla dönen Subaşılı şampiyon İlayda Çin, 15 Mart Cuma, U-20 kategorisinde tekrar mindere çıkacak.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.