Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Spor Kulübü, “Can Altınkaya ile devam” dedi

Yalova Spor Kulübü Bostancı Tahsin Mertekçi Stadı'nda olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Can Altınkaya'nın göreve devam etmesine karar verildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 01:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 01:26
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Spor Kulübü, “Can Altınkaya ile devam” dedi

Yalova Spor Kulübü yönetimi, önceki dönem kulüp başkanlarının da katılımıyla olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Can Altınkaya'nın güven tazelediği kurulda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Yeni yönetim ilerleyen günlerde açıklanacak

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda faaliyet raporu ve mali rapor okunarak, da oy birliğiyle onaylandı. Ardından seçime giden üyeler, Can Altınkaya’yı yeniden oy birliğiyle başkanlığa seçti. Kurulda yer alan Yalova üyeleri bir kez daha Can Altınkaya önderliğinde çalışma vurgusu yaptı. Başkan Can Altınkaya yeni yönetiminin ilerleyen günlerde açıklayacağını belirtti. Önceki dönemlerde başkanlık yapan: Kadir Dağcan, Şinasi Özdeş, Mustafa Mertekçi ve Reşat Erçin'in katıldığı genel kurulda, Yalova üyesi Hasan Taşçı'nın aldığı sorumluluk büyük takdir topladı. Kadın Kolları Başkanı Nagehan Dağcan da genel kurulda kenetlenme mesajı vererek, ellerini taşın altına koymaktan çekinmeyeceklerinin altını çizdi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.