Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Kartal Spor Kulübü’nden anlamlı galibiyet

Yalova Kartal Spor sezonun son müsabakasında kendi evinde, lig 3.sü Altınova Belediyespor karşısında sahadan 3-2’lik skorla galip ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 03:32
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 03:32
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Kartal Spor Kulübü’nden anlamlı galibiyet

Yalova’nın önemli kulüplerinden olan Yalova Kartal Spor Kulübü’nün U-18 takımı, sezonun son maçında muhteşem bir geriye dönüşle sahadan galip ayrılmayı başardı.

Uzun süren bir sezonun son maçında kendi evinde lig 3.sü Altınova Belediyespor’u ağırlayan Yalova Kartal Spor, sahada üstün bir performans sergiledi ve rakibi karşısında geriye düşmesine rağmen, maçtan galip ayrılmayı başaran taraf oldu. İlk yarıyı 1-2’lik skorla geride kapatan Kartal Spor, ikinci yarıda küllerinden doğdu diyebiliriz. İkinci yarının başlaması ile birlikte sahada hakimiyet kurmayı başararak rakibine zor anlar yaşatan Kartal Spor, maçın son düdüğü çaldığında skoru 3-2’ye getirerek yeşil çimlerden galip ayrılan taraf oldu.

Maç sonrası Yalova Kartal Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada galibiyet şu sözler ile ifade edildi, ‘’U-18 takımımızdan anlamlı galibiyet. Sezonun son müsabakasında lig 3.sü Altınova Belediyespor’u ağırlayan takımımız ilk yarıyı 2-1 geride tamamladığı müsabakada sahadan 3-2 galip ayrılarak sezonu galibiyetle noktalamış oldu. Gollerimizi Ayhan Akbaba ile biri penaltı atışından olmak üzere Erencan Ağbulak attı. Kazanan takımımızı ve centilmence mücadele eden rakibimizi kutluyoruz.’’

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.