Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lider Yalova evinde oynayacak

Türkiye Basketbol Ligi’nde şehrimiz Yalova’yı temsil eden Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, ligin 31.Haftasında kendi evinde Alagöz Iğdır’ı ağırlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 00:47
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 00:47
Kaynak: Murat Can Aytemur
Lider Yalova evinde oynayacak

Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi’nde Yalovalılara gurur dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Taraftarların gözbebeği haline gelen takım, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ederken, iç sahadaki yenilmezlik serisini sürdürmek adına çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Yaptığı antrenmanlarda inancını ve azmini ortaya koyan Yalova temsilcileri, ligin 31.Haftasında çıkacağı Alagöz Iğdır maçı için hazır ve motivasyonu yüksek.

Çıktığı 30 maçta 25 galibiyet, 5’te mağlubiyet yaşayan Yalova temsilcileri toplamış olduğu 55 puanla ve averaj farkıyla liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyor. Alagöz Iğdır ise bu sezon ortaya koyduğu çalkantılı performans ile 15 galibiyet 15’te mağlubiyet yaşadı ve 45 puanla 7.sıraya yerleşti.

İki takım arasında gerçekleştirilen son maça baktığımız zaman Alagöz Iğdır’ın kendi evinde temsilcilerimize karşı parkeden 91-86’lık skorla galip ayrıldığını görmekteyiz. Şampiyonluk yolunda işini şansa bırakmak istemeyen Semt 77 Yalovaspor, iç sahada kazanarak puan kaybı yaşamamak için sahaya çıkacak.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, ‘’30 Mart Cumartesi günü, saat 20.00'de 90. Yıl Spor Salonu'nda oynanacak olan maça, tüm taraftarlarımızı bekliyoruz’’ ifadelerine yer verildi ve bilet satış noktaları açıklandı. Biletler, Fırın Taxi Market, USKA Turizm ve Zone Coffee'den satışa sunulacak ve maç günü ise salon gişelerinden satın alınabilecek.

Maç bilgileri:

Tarih: 30 Mart 2024 Cumartesi

Saat: 20:00

Stadyum: Yalova 90.Yıl Spor Salonu

Murat Can Aytemur

Fotoğraflar: Semt 77 Yalovaspor Basketbol

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.