Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadıköy'de değişim rüzgarı esiyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadıköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Tavşan, belde halkı tarafından yoğun ilgi görüyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 00:16
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 00:16
Kaynak: Murat Can Aytemur
Kadıköy'de değişim rüzgarı esiyor

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi yaklaşırken çalışmalarına aralıksız olarak devam eden CHP Kadıköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Tavşan, son güne kadar yorulmadan çalışacağını ve vatandaşları ziyaret etmeye devam edeceğini belirtti. Kadıköy’ü her alanda ileriye taşımak adına göreve talip olduğunu söyleyen Tavşan, gittiği yerlerde halk tarafından coşkuyla karşılandığını belirtti ve bu durumdan duyduğu memnuniyeti açıklayarak, ‘’Kadıköy Beldemizi daha güzel, daha yaşanılabilir ve daha ileri bir noktaya ulaştırmak için 1 Nisan tarihinden itibaren vakit kaybetmeden çalışmaya başlayacağız, beraber başaracağız ve Kadıköy’ü birlikte yöneteceğiz’’ dedi.

Eşi Serpil Tavşan ile birlikte Özden Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Adayı Yılmaz Tavşan, burada tek tek vatandaşın kapısını çaldı ve yerel seçimler için destek istedi. Göreve geldiği taktirde hayata geçirmeyi planladığı projelerini vatandaşla paylaşan Tavşan aynı zamanda da talep ve önerileri dinleyerek not almayı ihmal etmedi. Vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan Tavşan, ‘’Güveninizi boşa çıkarmayacağım her zaman birlikte çalışarak ve doğru işler yaparak beldemiz için yararlı adımlar atacağız’’ diye belirtti. Devamında belediye meclis üyesi adayları ile birlikte MİSİAD Yalova İl Başkanlığını ziyaret eden Tavşan, burada Yalova İl Başkanı Fatih Us’a projelerinden bahsederek Kadıköy için planladığı çalışmaları anlattı.

Gerçekleştirdiği ziyaretler sonrasında kısa bir açıklamada bulunan CHP Kadıköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Tavşan, ‘’Çocuklarımızla çocuk, gençlerimizle genç, yaşlılarımızla yaşlı olacağız. Doğup büyüdüğümüz topraklara hizmet vermek için buradayız, bu toprakları ve bu topraklarda yaşayan vatandaşlarımızı çok iyi tanıyoruz. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla bizleri kendi evlatları, kendi arkadaşları gibi görebilirler. Vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız, her zaman kapımız, telefonlarımız ve yüreğimiz vatandaşlarımıza açık olacak, ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağım’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.