Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDI Yalova VIP deplasmanda galip

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi, normal sezonun son haftasında oynanan, Aslan Yol Burhaniye ve HDI Sigorta Yalova VİP maçının galibiyete ulaşan ismi, 82-88’lik skorla Yalova oldu ve adını Play-Off’lara yazdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 13:45
Kaynak: Yalova Hayat
HDI Yalova VIP deplasmanda galip

HDI Yalova VİP, ligin 30.haftasında deplasmanda karşılaştığı Aslan Yol Burhaniye karşısında başarılı bir performans sergileyerek, 6 sayı fark attı ve maçtan 82-88’lik skorla galip ayrıldı. Sezon genelinde ortalama bir oyun sergileyerek çıktığı 30 maçta 16 galibiyet alarak 46 puan topladı ve normal sezonu 8.sırada tamamladı.

Gerçekleştirilen maçın ilk yarısı takımların birbirine yaptığı karşılıklı ataklarla geçti ve her iki takımda kazanmak adına sahada ellerinden geleni yaptı. Maçın birinci periyodunda temsilcilerimiz sahaya hakim olmayı başardı ve ev sahibi ekip karşısında 15-19’luk skorla ilk periyodu önde kapattı. Maçın ikinci çeyreğinde dengeli bir oyun sürerken, Aslan Yol Burhaniye 24, HDI Yalova VIP ise 21 sayı attı ve ilk yarının sonunda skor tabelası 39-40 Yalova üstünlüğünü gösterdi.

Devam eden maçın üçüncü periyodu, hem Ev sahibi Aslan Yol Burhaniye için hem de HDI Yalova VIP için son derece çekişmeli geçti. Galibiyete ulaşmak isteyen takımlar, karşılıklı ataklar ve zekice paslaşmalar ile birbirlerinin üzerine gitti. Üçüncü periyodun sonunda temsilcilerimiz 22 sayı atarken Aslan Yol Burhaniye’de 22 sayı ile cevap verdi. Maçta son çeyreğe girildiğinde skor tabelası 61-62 Yalova üstünlüğünü gösteriyordu. Maçın kaderini belirleyecek olan son periyotta temsilcilerimiz sahada hakimiyet kurmayı başardı ve ev sahibi ekip Aslan Yol Burhaniye karşısında tamı tamına 26 sayı buldu. Bulduğu 26 sayı karşılığında kendi potasında 21 sayı gören temsilcilerimiz, normal sezonun son haftasında oynanan, Aslan Yol Burhaniye deplasmanında 82-88’lik skorla galip döndü.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.