Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bisiklet tutkunları Yeşilay Bisiklet Turuna hazırlanıyor

Türkiye’nin en geniş kapsamlı ve en yüksek katılımlı bisiklet turu olma özelliğini taşıyan Yeşilay Bisiklet Turu, bu yıl “Sağlığın keyfini birlikte sürelim” sloganıyla 11’incisi deva düzenleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 01:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 01:44
Kaynak: Serap Polat
Bisiklet tutkunları Yeşilay Bisiklet Turuna hazırlanıyor

Her yıl 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen ve 10 bini aşkın bisiklet severin katıldığı Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turuna, Türkiye genelindeki Yeşilay şubeleri, Yeşilay Spor Kulüpleri, kamu kurum ve kuruluşları, Yalova Gençlik Spor Kulübü, Yalova Bisiklet Yıldızları Spor Kulübü, Perşembe Akşamı Bisikletçileri Derneği, Yalova Doğa ve Bisiklet Dostları ile gönüllüler katılıyor.

ETKİNLİK ÖNCESİ ONLİNE KAYIT YAPILMASI GEREKİYOR

İyi ve sağlıklı yaşam bilincinin artmasına katkıda bulunmak ve bağımlılıkların zararlarına karşı farkındalığı artırmak amacıyla Yeşilay tarafından her yıl düzenlenen ve 10 yaş üstü tüm bisiklet severlerin katılımına açık olan etkinliğe katılmak isteyen vatandaşların, etkinlik öncesi Yeşilay’ın web sitesinden online kayıt yaptırması gerekiyor. Herkesin kendi bisikletiyle katılacağı ve katılımın ücretsiz olduğu bisiklet turu 5 Mayıs Pazar saat 13:00’de 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında başlayacak. İDO, Yürüyen Köşk ve Nadir Sitesi güzergahından ilerleyecek olan bisikletçiler, Çiftlikköy Engelsiz Kafe’de mola verecek. Kafede Çiftlikköy Belediyesi tarafından ücretsiz çay ikramı ve Yeşilay Yalova Şubesi tarafından su ve kek ikramı yapılacak. Bisikletçiler molanın ardından aynı güzergâhtan 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanına dönecek. Burada katılımcılara çeşitli hediyeler takdim edilecek.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.