Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınovalı güreşçiler, Kocaeli’ndeki turnuvaya damga vurdu

Altınova Belediye Spor Kulübü güreşçileri, Kocaeli’nde düzenlenen 16’ncı Sekapark Altınkemer Yağlı Güreş Turnuvasında iki kupa kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2024 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2024 14:28
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Altınovalı güreşçiler, Kocaeli’ndeki turnuvaya damga vurdu

Kocaeli’nde düzenlenen 16’ncı Sekapark Altınkemer Yağlı Güreş Turnuvasına katılan Bilal Kadiri ve Kaan Petek, kendi kategorilerinde kupa ve madalya almaya hak kazandı. Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Altınova’ya ve Yalova’ya büyük bir gurur yaşan Güreşçiler Bilal Kadiri ve Kaan Petek ile Altınova Belediye Spor Kulübü Yağlı Güreş Antrenörünü Kaan Kaya’yı tebrik etti.

“Yasemin Fazlaca’ya ve Sedak Ok’a destekleri için teşekkür ederim”

İlçede daha fazla güreşçi yetiştirmek için çaba harcadıklarını belirten Altınova Belediye Spor Kulübü Yağlı Güreş Antrenörünü Kaan Kaya, “Altınova tarihi güreşçilerle dolu olduğu için ilçemizde gelecek nesillerimiz için pehlivanlarımız yetişmeye devam ediyor. Kocaeli’nde düzenlenen 16. Sekapark Altınkemer Yağlı Pehlivan Güreşlerinde kupa ve madalyalarımızı kazandık. Bizlere her zaman maddi ve manevi destek olan Altınova Belediye Başkanımız Yasemin Fazlaca’ya ve Altınova Belediye Spor Kulübü Başkanımız Sedak Ok’a destekleri için teşekkür ederim.” dedi.

Fazlaca, “Sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz”

Altınova Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanlarında olacaklarını belirten Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, “Altınova’mız sporun her branşında çok önemli ve başarılı sporcular yetiştirmeye devam edecek. Altınova Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Kocaeli 16’ncı Sekapark Altınkemer Yağlı Güreşlerinde kupa almaya hak kazanan Bilal Kadiri ve Kaan Petek’i ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.