Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YALOVA TEMAD'a Yele’den ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Yalova Şubesi’ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2024 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2024 15:15
Kaynak: Murat Can Aytemur
YALOVA TEMAD'a Yele’den ziyaret

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, belediye meclis üyesi adayları ile beraber Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Yalova Şubesi’ni ziyaret ederek, Çiftlikköy’de ki çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Burada seçim öncesi ve sonrası yapacakları çalışmalar hakkında TEMAD Yalova İl Yönetimi ve Üyelerine bilgi veren Yele devamında ise Dernek Başkanı Erdoğan Yıldız ve Yönetiminden öneri ve talepleri dinleyerek, not aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele’nin, kendilerine gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında kısa bir açıklamada bulunan TEMAD Yalova Başkanı Erdoğan Yıldız sözlerinde, ‘’CHP Çiftlikköy Belediye Başkanı Adayı Adil Yele Belediye Meclis Üyesi Adayları ve İlçe Yöneticileri Derneğimizi ziyaret ettiler. Ziyarette seçim öncesi ve sonrası yapacakları çalışmaları hakkında TEMAD Yalova İl Yönetimi ve Üyelerimize bilgi verdiler. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, yapılacak olan yerel seçimlerde başarılar diliyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.