Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uz. Dr. Recep Hacı kapalı pazaryerinde vatandaş ile buluştu

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı Çiftlikköy kapalı pazaryerinde esnafın sorunlarını dinledi, vatandaşın görüşlerini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2024 02:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2024 02:49
Kaynak: Murat Can Aytemur
Uz. Dr. Recep Hacı kapalı pazaryerinde vatandaş ile buluştu

31 Mart Mahalli İdareler seçimine doğru yaklaşırken Yalova’da seçim hareketliliği hız kesmeden devam ediyor. Seçim döneminin başlaması ile beraber isminden sıkça bahsettirmeyi başaran Hacı, Çiftlikköy’de sıkmadık el bırakmayacağız diyerek, adım adım Çiftlikköy sokaklarını dolaşıyor. Saha çalışmaları kapsamında evlere konuk olan, esnaf ile bir araya gelen AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı, son olarak Çiftlikköy kapalı pazaryerini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Gerçekleştirdiği ziyarette ilk olarak esnafa hayırlı işler dileklerinde bulunan Hacı devamında ise görüş ve önerileri dinledi. Esnafın sıkıntılarını dinleyerek çözüm yöntemleri hakkında istişarelerde bulunan, AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Uz. Dr. Adayı Recep Hacı aynı zamanda pazar önlüğünü giyerek, vatandaşlar ile renkli anlara sahne oldu. Meyve sebze alışverişini gerçekleştiren vatandaşlar, karşısında Hacı’yı görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. ‘Tüm vatandaşlarımızın kalbine dokunacağım’ diyen Hacı, Çiftlikköy kapalı pazaryerinde yoğun ilgi ile karşılaştı ve gösterdikleri ilgiden dolayı vatandaşa teşekkür etti, birlikte başaracağız dedi.

Gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında sosyal medya hesabında paylaşım yapan AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı sözlerinde, ‘’Pazaryeri ziyaretimizde pazarcı esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Halkımızın önerileri ve dilekleriyle hoş sohbetlerde bulunarak esnaflarımıza da işlerinde kolaylıklar diledik’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.