Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saadet Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Celal Korkmaz, “Yolsuzluğa asla mücadele etmeyeceğiz”

Saadet Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Celal Korkmaz, yaklaşan 2024 Mart yerel seçiminde, Yalova ve ilçelerde kendi adayları ile seçime gireceklerini söyledi. Korkmaz, halktan başka kimseyle de herhangi bir müttefiklerinin olmadığının altını çizdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2024 01:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2024 01:50
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Saadet Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Celal Korkmaz, “Yolsuzluğa asla mücadele etmeyeceğiz”

Saadet Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Celal Korkmaz, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde ilgili kararları ve adaylar konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda basın açıklamasında bulunup Yalova Belediye Başkan Adayı olduğunu açıklayan Celal Korkmaz; Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı İsmail Kara ve Armutlu Belediye Başkan Adayı Muhlis Demirelli’yi açıklayarak Yalova için daha da güçlü olacaklarını dile getirdi. Korkmaz, “Saadet Partimizin belediye başkanları olarak bir kibrit çöpünü israf etmeyeceğiz. İsrafın i’sine dahi tahammülümüz yoktur. Vatandaşın cebinden kuruş kuruş toplanan paraları, milyar milyar savurma dönemine son vereceğiz. Kaynaklarımızı verimli kullanacak, bu konuda çok hassas ve titiz davranacağız. Yolsuzluğa asla müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.

“Önceliğimiz Yalova’mız olacak”

Yalova Belediyesi’ni kazandıklarında Milli Görüş belediyeciliği ilkelerini hayata geçirecek olmalarından bahseden Korkmaz, “İktidar partisi belediye başkanı olmaz isen hizmet gelmez anlayışını ortadan kaldıracağız. Belediye kasasından vatandaşa caka satma dönemi bitecek. Koltuklarında sefa süren başkanlar dönemi bitecek. İmar planlarında yapılan haksız uygulamalar son bulacak. Ben ve diğer belediye başkanlarımız her daim halkın içinde, halkla beraber olacak. İmar planlarında, sadece vatandaşın ihtiyaçları gözetilecek. Belediyeler artık gerektiğinde feragat etmesini bilecek, önceliğimiz her daim ahlak ve adalet olacak. Önceliğimiz insanımız ve Yalova’mız olacak. Sosyal projelerimizle, altyapı ve ulaşım yatırımlarımızla, insanımıza ve Yalova’mıza rahat bir nefes aldıracağız” ifadelerini kullandı.

“1 Nisan sabahı yeni bir Yalova’ya uyanacağız”

Saadet Partisi olarak; planlı, öngörülebilir, şeffaf ve etkin belediyecilik için yola çıktıklarını belirten Korkmaz, “Teknolojiyle bütünleşmiş inovatif bir belediyeciliği hayata geçireceğiz. Yalova’mızı yap-boz anlayışından kurtararak, altyapı meselesini kökten çözeceğiz. Rantsal değil hak temelli bir kentsel dönüşümü hayata geçireceğiz. Afetlere karşı dirençli kentler inşa edeceğiz. Riskli ve yaşlı binalarımızı acilen kentsel dönüşüme alacağız, Yalova’mızın çıkarlarını esas alacağız. Trafik sorununu ortadan kaldıracağız. Sosyal eşitsizlikleri ortadan kaldıracak ve herkes için adil, kapsayıcı ve onurlu bir yaşamı esas alacağız. Yerelden kalkınmayı sağlamak için yerelin tüm imkanlarını seferber edeceğiz. Allah’ın emaneti tabiatın kıymetini bilecek, her canlının hakkını koruyacağız. Kültürel ve manevi mirasımızı koruyacak, emaneti geleceğe taşıyacağız. Kültür-sanat destekleriyle kültüre hayatı zenginleştireceğiz. Herkes için erişilebilir ve kapsayıcı spor ve rekreasyon imkanları oluşturarak, Yalova’mızın yaşam kalitesini yükselteceğiz. Her sahada en aktif çalışmayı biz yapacağız. Her kapıya gideceğiz, her eli tutacağız, her yüreğe dokunacağız. Hiçbir ayrım gözetmeksizin, tüm Yalovalı hemşehrilerimizi kucaklayacağız.  İnşallah 1 Nisan sabahı yeni bir güne, yeni bir döneme, yeni bir Yalova’ya uyanacağız. Zira Yalova’mızın hak ettiği yaşam bu değil, daha iyi bir yaşam herkesin hakkıdır. Milli Görüş belediyeciliği ile “Başka bir Yalova mümkün” dür. Biz bunu ispat edeceğiz” şeklinde konuştu.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.