Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP il başkan yardımcılarından Başkan Temel’e tebrik ziyareti

Başkanlık görevinde 2’nci dönemine giren MHP’li Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, makamında tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 01:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 01:01
Kaynak: Hilal Baldemir
MHP il başkan yardımcılarından Başkan Temel’e tebrik ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir kere daha aday olarak belirlediği Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, AK Parti’nin adayı Mustafa Selvi’ye karşı 662 oy farkıyla zafer kazandı.  Mustafa Selvi 1.106 oy alırken, Mehmet Temel 1.768 oy alarak başkanlık görevinin 2’nci dönemine girdi.

Seçimlerin ardından ziyaretçilerini ağırlayan Başkan Temel’e, MHP Yalova İl Başkan Yardımcısı Metin Soysal ile MHP İl Başkan Yardımcısı ve Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Aslanhan tebrik ziyaretinde bulundu. Seçim sürecinde Mehmet Temel’in ziyaretlerinde ve toplantılarında yanında yer alan Başkan Yardımcıları: Metin Soysal ve Murat Aslanhan, seçim zaferini kutlamayı da ihmal etmedi. Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’i tebrik eden başkan yardımcıları, “Allah utandırmasın” diyerek bu başarının devamı için Başkan Mehmet Temel’e destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Serap Polat

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.