Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Akmeşe, 23 Nisan hazırlıklarını okul müdürleriyle değerlendirdi

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, 23 Nisan Töreni için okullarda devam eden çalışmalar kapsamında merkez ilçedeki tüm ilkokul müdürleriyle toplantı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 00:25
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 00:25
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Akmeşe, 23 Nisan hazırlıklarını okul müdürleriyle değerlendirdi

Her yıl düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Töreni için okullardaki hazırlıklar devam ediyor. Halk oyunlarından jimnastiğe, şiirlerden modern danslara kadar birçok alanda performans sergileyecek olan öğrenciler 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında belirli aralıklarla prova yapıyor.

Akmeşe kan bağışı kampanyalarının önemine değindi

Okullarda devam eden tören hazırlıklarını yakından takip eden İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, okul müdürlerinden bilgi aldı. Öğretmen Yusuf Ziya İlkokulunda merkez ilçedeki tüm ilkokul müdürleriyle toplantı gerçekleştiren Akmeşe, ilk dönem yapılan ve oldukça başarılı bir süreçte yürütülen kan bağışı kampanyalarının 2’nci dönemde havaların düzelmesi ile yeniden bir ivme kazanması gerektiğinin altını çizdi. Bu kampanyalar sayesinde çocuklarda yardımlaşma ve iş birliği konularında toplumsal bir farkındalık gelişeceğini belirten Halil İbrahim Akmeşe ayrıca eylül ayında başlatılan Yalova Eğitimi Geliştirme Stratejisi (YEGES) kapsamında ilkokullarda devam eden eğitim öğretim faaliyetlerini okul müdürleriyle birlikte değerlendirdi. YEGES kapsamında yılsonu yapılması planlanan çalışmaların da görüşüldüğü toplantıya katılan ve eğitim sürecinin daha etkili ve verimli hale getirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunan yöneticilere değerli fikirleri için teşekkür eden Akmeşe, öğretmenlere de çalışmalarında başarılar diledi.

 

Serap Polat

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.