Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memleket Partisi Yalova Başkan Adayı Elönü mahalle muhtarları ile bir araya geldi

Memleket Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü ve çalışma arkadaşları, mahalle muhtarlarını ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2024 03:03
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 03:03
Kaynak: Murat Can Aytemur
Memleket Partisi Yalova Başkan Adayı Elönü mahalle muhtarları ile bir araya geldi

Memleket Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ediyor. Elönü, Gaziosmanpaşa, İsmetpaşa, Paşakent ve Süleymanbey Mahallesi’nde görev yapmakta olan mahalle muhtarlarını ziyaret etti.Mahalle muhtarları ile bir araya gelen Memleket Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü, gerçekleştirdiği ziyaretlerde muhtarlarla birlikte mahalle sakinlerinin sorunları, beklentileri ve sorunlarına çözüm olabilecek konular hakkında istişarelerde bulunarak, fikir alışverişi gerçekleştird

Elönü aynı zamanda Süleymanbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Kandemir’den mahalle sakinlerinin en çok ihtiyaç duyduğu Sağlık Ocağı projesinin akıbeti hakkında bilgi almayı da ihmal etmedi.

Memleket Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü mahalle muhtarlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından yaptığı paylaşımda, “Belediyenin gözü, kulağı olan muhtarlarımızın yarın göreve geldiğimizde yapacağımız Halk Meclisi’nin karar mercii olacağını ve bu kararların Belediye Meclisini de bağlayıcı olabilmesi adına çalışacağımızı kendilerine ilettik. Tüm muhtarlarımıza bizlere gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.