Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt 77 Yalovaspor bugün evinde oynayacak

Türkiye Basketbol Ligi 25.Hafta mücadelelerinde, temsilcimiz Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı kendi evinde Sigortam.Net’i ağırlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2024 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 00:00
Kaynak: Murat Can Aytemur
Semt 77 Yalovaspor bugün evinde oynayacak

Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, bu sezon ligde göstermiş olduğu üstün performans sayesinde gözleri üstüne çekmeyi başardı. Çıktığı her maç basketbol şölenine dönüşen temsilcimiz, ligin 25.hafta mücadelelerinde kendi evinde Sigortam.Net ile karşılaşacak. Çıktığı 24 maçta 21 galibiyet alan Yalova, toplamış olduğu 45 puanla liderlik koltuğunda otururken, Sigortam.Net ise topladığı 44 puan ile ikinci sırada yer alıyor. Kıyasıya mücadele edecek olan iki takımın son 5 mücadelesinde üç defa Semt 77 Yalovaspor, iki defa da Sigortam.Net galip geldi.

 

Başarılar Yalova

Basketbolseverlerin heyecanla beklediği maç 19 Şubat Pazartesi günü saat 18.00’da Yalova 90.Yıl Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Maçın hazırlıklarını tamamlayan temsilcilerimiz galibiyet için hazır ve moraller yerinde. İç sahada namağlup serisini devam ettirmek isteyen Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, taraftarının desteği ile beraber evinde galibiyete ulaşmak istiyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.