Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memleket’in Adayı Fatih Elönü mahalle mahalle geziyor

Memleket Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü, belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte mahalle esnafına projelerini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2024 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2024 09:14
Kaynak: Serap Polat
Memleket’in Adayı Fatih Elönü mahalle mahalle geziyor

Memleket Partisi’nin Yalovalı Genel Başkanı Muharrem İnce’nin talimatları doğrultusunda Yalova’da çoban ateşini yakmak üzere yola çıkan Başkan Adayı Fatih Elönü, hız kesmeden günlük ziyaretlerine devam ediyor.

Dernek ve vakıf ziyaretlerinin ardından esnaf ve vatandaş buluşmalarını artıran Fatih Elönü, Memleket Partisi üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte İsmetpaşa Mahallesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesindeki esnafları tek tek ziyaret etti.

“Birlikte başaracağız”

“Sıkmadığımız el, dinlemediğimiz esnafımız kalmayacak” diyerek yola koyulan Elönü, her ziyaretinde partisinin projelerini ve hayalindeki Yalova’yı anlattı.

Projeleriyle özellikle turizm, ulaşım, eğitim ve eğlence sektöründeki eksiklikleri gidermeyi, Yalova’yı hak ettiği seviyeye çıkarmayı hedefleyen Fatih Elönü, “Hepimizin geleceği için Yalova için yollardayız. Esnaf ziyaretleri esnasında çoğu balkondan ve hemen hemen her kaldırımdan Fatih diye seslenenleri duydukça duygulanmamam elde değildi.

Hepinize ama hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum benim canım Yalova’m. Birlikte başaracağız.” dedi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.