Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Gürel; “Şehit Ömer Faydalı Bulvarı’ndaki sıkışıklığı gidermek için çift yönlü park yasağını derhal başlatacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu yöneticilerine, trafik, kentsel estetik ve kentsel dönüşüm projelerinden bahsetti.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2024 01:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2024 01:13
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Gürel; “Şehit Ömer Faydalı Bulvarı’ndaki sıkışıklığı gidermek için çift yönlü park yasağını derhal başlatacağız”

Kentimizin her kesimine projelerimizi aktarıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimler kapsamında, başkan olduğu taktirde hayata geçirmek istediği projelerini toplumun her kesimi ile paylaşmaya devam ediyor. Gürel, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi çalışmaları kapsamında Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu yöneticileri ile bir araya geldi ve Yalova’daki ulaşım sorunu ele alarak oluşturduğu trafik, kentsel estetik ve kentsel dönüşüm projelerinden biri olan, Şehit Ömer Faydalı Bulvarı’ndaki sıkışıklığı gidermek için çift yönlü park yasağı hakkında bilgilendirmede bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Şehit Ömer Faydalı Bulvarı’nda, bütün yol kenarlarında 24 saat boyunca kapalı bir şekilde yol üstü park kullanımı burayı felç ediyor. Bir tane şerit kalıyor, öndeki beşle giderse beşle gidiyorsunuz, bozulursa çıkamıyorsunuz. Şu kararı vermek lazım. Orada en azından belli bir kısmını ve Uygulama Oteline kadar olan aşağı yukarı kısmını, muhakkak kesinlikle orada araç park edilmemesini sağlamak lazım. 150.000 kişinin aşağı yukarı yaşadığı şehir merkezindeki trafik sıkışıklığının çok önemli bir sebebi oradaki sıkışıklık.” İfadesinde bulundu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.