Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Gürel’den YTSO çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) bünyesinde yer alan Yalova Genç Girişimciler Kurulu ile bir araya geldi ve Oda Başkanı Cemil Demiryürek, Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu ve meclis üyeleri ile toplantı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2024 01:46
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2024 01:46
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Gürel’den YTSO çıkarması

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi yaklaşırken Türkiye genelinde olan seçim heyecanı, Yalova’da da etkisini sürdürüyor. Saha çalışmaları ile sık sık kendisini gösteren Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ediyor. Yalova’da bulunan kurum ve kuruluşları ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya gelen Gürel, bir dönem meclis başkanlığını yapmış olduğu Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Burada YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek ve YTSO Meclis Başkanı Muhammed Sarıoğlu ile bir araya gelen Gürel, diğer meclis üyeleri ile beraber yerel seçimler ve Yalova’nın geleceği ile alakalı konular hakkında toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrasına YTSO Binasını dolaşan Gürel, burada bulunan personeller ile sohbet ederek projelerinden bahsetmeyi de ihmal etmedi.

CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Gürel’den YTSO çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleştirdiği ziyaretin devamında ise YTSO bünyesinde bulunan Yalova Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Toplantı salonunda Genç Girişimciler ile buluşan Gürel, gençlerin Yalova’ya dair olan fikirleri hakkında karşılıklı istişarelerde bulunarak fikir alışverişi gerçekleştirdi, aynı zamanda da genç girişimcilerin talep ve önerilerini not almayı ihmal etmedi.

‘’Yalova’ya dair, gençlerimizin güzel fikirleri var’’

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulunan Gürel ziyaretin sonrasında bir paylaşımda bulunarak sözlerinde, ‘’ Daha önce meclis başkanlığı görevini yaptığım Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’ndayız. Oda Başkanımız Cemil Demiryürek, Meclis Başkanımız Muhammet Sarıoğlu ve meclis üyelerimizle kentimizin geleceğine ilişkin keyifli bir toplantı yaptık. Sonrasında ise Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu ile bir araya geldik. Genç girişimcilerimizin fikirlerini çok önemsiyoruz. Yalova’ya dair gençlerimizin güzel fikirleri var. Hepsini önemsiyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.