Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yalova Başkan Adayı Gürel site sakinleri ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, saha çalışmaları kapsamında Asude Vadi sitesi sakinleriyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2024 01:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2024 01:12
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Yalova Başkan Adayı Gürel site sakinleri ile bir araya geldi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde kendisini sahada sık sık gördüğümüz Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, yorulmak nedir bilmeden saha çalışmalarına devam ediyor. Gece geç saatlere kadar çalışmalarını sürdüren Gürel, saha çalışmaları kapsamında Asude Vadi site sakinleri ile bir araya geldi. Burada vatandaş ile bir araya gelen Gürel önümüzdeki yerel seçimlere dair önemli istişarelerde bulundu ve projelerinden bahsederek karşılıklı fikir alışverişi gerçekleştirdi.

Gerçekleştirdiği ziyarette aynı zamanda vatandaşın öneri ve taleplerini de dinleyerek not almayı ihmal etmeyen Gürel ziyaret sonrası yapmış olduğu açıklamada, ‘’ Projelerimizi her ortamda her saatte anlatmaya devam ediyoruz. Asude Vadi’de site sakinlerinin talep, öneri ve sıkıntılarını dinledik; aynı zamanda çözüm önerilerimizle projelerimizi aktardık. Konukseverlikleri için çok teşekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.