Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Kadıköy Başkan Adayı Tavşan, çalışmaları yerinde inceliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kadıköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Tavşan, belde de faaliyet gösteren çiftçileri ziyaret ederek yapmış oldukları çalışmaları yerinde inceliyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 02:44
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 02:44
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Kadıköy Başkan Adayı Tavşan, çalışmaları yerinde inceliyor

31 Mart Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Kadıköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Tavşan, sık sık vatandaşla bir araya geliyor, belde de ki işletmeleri ziyaret ediyor ve yerel seçimleri kazanan olarak tamamlayıp göreve geldiği taktirde hayata geçirmeyi planladığı projelerinden bahsediyor. Sözlerinde her zaman gençlerin ve üreticilerin kendisinden tam destek alacağını belirten Tavşan, aynı zamanda da belde de gerçekleştirilen faaliyetleri bizzat yerinde inceliyor.

Tavşan saha çalışmaları kapsamında son olarak Kadıköy’de yer alan bir serayı ziyaret etti ve gerçekleştirilen üretim faaliyetleri hakkında bilgi alarak çiftçilik yapan bir vatandaş ile karşılıklı istişarelerde bulundu. Kendisinin de babadan gelen mesleğinin kesme çiçekçilik olduğunu ifade eden Tavşan sektörün içerisinde birisi olarak ne kadar çok emek verildiğini bildiğini söyledi ve her zaman için çiftçinin, üreticinin, emekçinin yanında ve destekçisi olacağının sözünü verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kadıköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Tavşan, gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında yapmış olduğu açıklamada, ‘’Kadıköy’de tüm üreticilerimizin, çiftçilerimizin, emekçilerimizin yaşadığı sıkıntıları biliyorum, hangi konularda problemlerle karşılaştıklarını bizzat yakından takip ediyorum. Allah nasip eder göreve gelirsek, her zaman yanlarında ve destekçileri olacağımızın sözünü veriyorum. Rabbim herkese hayırlı işler bol kazançlar nasip etsin. 31 Mart akşamı kazanan taraf biz olacağız inancımız tam, vatandaşlarımızı dinlemeye ve belde de ki çalışmaları yakından incelemeye devam edeceğiz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.