Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memleket Partisi köylerde ilgiyle karşılandı

Memleket Partisi Yalova İl Başkanlığı, Yalova’nın köylerini tek tek gezerek vatandaşların taleplerini not aldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 00:45
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 00:45
Kaynak: Serap Polat
Memleket Partisi köylerde ilgiyle karşılandı

Yalovalı Muharrem İnce’nin Partisi, Memleket Partisi, Yalova’da yerel seçimlere il, ilçe, belde ve köylerde kendi adaylarıyla giriyor. Fatih Elönü’yü Yalova Belediye Başkan Adayı olarak seçen Memleket Partisi köylerde de seçim çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Köy halkından Memleket Partisine büyük ilgi

İl genel meclis üyesi ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte köy ziyaretlerine ağırlık veren Memleket Partisi Yöneticileri, gittikleri her yerde büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Yalova Merkeze bağlı Elmalık, Kazımiye ve Kirazlı köylerini ziyaret eden Memleket Partililer köylerdeki vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Köy kahvehanelerindeki vatandaşların taleplerini dinleyen parti teşkilatı, karşılaştıkları ilgiden oldukça memnun kaldı. Ziyaretlerin ardından durum değerlendirmesi yapan Memleket Partisi İl Genel Meclisi 1. Sıra Adayı Ahmet Barış Eroğlu, Yalova köylerinin hak ettiği yere gelmesi için en üst düzey gayreti göstereceklerini belirtti.

“Köylerimiz siyasete malzeme yapılacak yerler değil”

Yürüttükleri seçim çalışmaları ile ilgili bilgi veren Memleket Partisi İl Genel Meclisi 1. Sıra Adayı Ahmet Barış Eroğlu, “Öncelikle bir gün sonra Aydın Nazilli’de programı bulunan Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’yi benim de köyüm olan Elmalık Köyünde ziyaret edip önümüzdeki seçim ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. 

Sonrasında mahalle ve kahvehaneleri teker teker gezip vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Bizler hem şu anda hem de daha önce yapmış olduğumuz görevlerden dolayı köylerimizin sorunlarına vakıfız. Sorunları gerekli ve doğru yerlere iletecek ve çözecek bilgi birikim ve tecrübeye sahibiz. Yapılacak tüm hizmetleri muhtarlarımızla elbirliği içerisinde yapacağız. Köylerimiz siyasete malzeme yapılacak yerler değil. Köylerimiz, doğru planlamalarla kentte yaşayanların kırsala dönmeye hevesleneceği, tarımıyla, hayvancılığıyla, milli üretimin yeniden şaha kalkacağı alanlar olmalıdır. Planlamalarımız ve çözümlerimiz var. Valiliğimizle, İl Özel İdaremizle, muhtarlarımızla birlikte çalışıp köylerimizin hak ettiği yere gelmesi için en üst düzey gayreti göstereceğiz. 

Yaptığımız çalışmalarda bizlere yoğun ilgi gösteren ve sevgisini esirgemeyen köylülerimize çok teşekkür ederim. Birlikte Başaracağız.” açıklamasında bulundu.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.