Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çitlikköy Örgütü kahvaltıda buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele ve çok sayıda partili, düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek gerçekleştirilen çalışmalar üzerine istişarelerde bulunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2024 03:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 16:23
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Çitlikköy Örgütü kahvaltıda buluştu

Seçim yaklaşıyor, siyasi hareketlilik hız kazanıyor. Yalova’da seçim hareketliliğinin hızlı olduğu ilçelerden birisi de şüphesiz ki Çiftlikköy. Adaylar saha çalışmalarında vites yükseltti ve ilçenin faklı noktalarında çalışmalar gerçekleştiriyor. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde sahada sıkça kendisinden bahsettiren isimlerden olan, Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele ve çok sayıda partili, düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek gerçekleştirilen çalışmalar üzerine istişarelerde bulunuldu. Seçim öncesi süreçte yapılan çalışmalar ile alakalı olarak fikir alışverişi gerçekleştiren partililer aynı zamanda da yapılan çalışmaları değerlendirerek süreci konuştu.

 

‘’Ekip inançlı, ben inançlıyım’’

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Örgütü ile kahvaltıda bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Adil Yele, kahvaltı etkinliği sonrası yapmış olduğu açıklamada, ‘’ Bugünkü mesaimize ekip arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız kahvaltıyla başladık. İlçe yöneticilerimiz ve belediye meclis üyelerimizle birlikte çalışmalarımızı değerlendirdik. Yolun sonunda başarıya ulaşan biz olacağız. Ekip inançlı, ben inançlıyım’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.