Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele belediye personelleriyle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, Çiftlikköy’deki belediye personelleriyle bir araya geldi. Belediye personelleriyle bir araya gelen CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele onların görüş ve istekleriyle yakından ilgilendi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 01:49
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 01:49
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele belediye personelleriyle bir araya geldi

CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, partinin ilçe örgütüyle birlikte Çiftlikköy Belediyesi, Çiftlikköy Belediyesi Ek Hizmet Binası, Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi, Zirvekent A.Ş., Çiftlikköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olmak üzere birtakım ziyaretler gerçekleştirerek belediye personellerine işlerinde kolaylıklar diledi.

Belediye personellerine sırasıyla ziyarette bulunan Yele onların talep, öneri ve şikayetlerini dinleyerek, personellerin sorunlarının çözümleriyle ilgili projelerini aktardı. Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Adayı Yele, personellerin sorunları ve istekleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Göreve getirildiği andan itibaren Çiftlikköy için gerekli çalışmaları sürdüreceğini açıklayan Yele, “Tüm belediye personellerimizin yanında, sorunlarını çözen bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.