Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çiftlikköy Başkan Adayı Yele, ‘’Tüm spor dallarında sporcular yetiştireceğiz’’

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, Çiftlikköy Belediyespor altyapı takımlarının antrenmanını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 03:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 03:20
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Çiftlikköy Başkan Adayı Yele, ‘’Tüm spor dallarında sporcular yetiştireceğiz’’

Yerel seçimler öncesinde yorulmak nedir bilmeden saha çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, ilçe genelinde gerçekleştirdiği çalışmalarına son sürat devam ediyor. Gittiği her yerde vatandaşla birebir iletişim kurarak sorunları dinleyen ve bu sorunlara çözüm olacağını düşündüğü projelerinden bahseden Yele, 31 Mart akşamına kadar yorulmadan çalışacağını belirtti ve 1 Nisan sabahından itibaren vakit kaybetmeden gerekli adımları atmaya başlayacağını söyledi.

Hemen hemen her sözünde sporun ve sporcunun öneminden bahseden Yele, Çiftlikköy Belediyespor altyapı takımlarının antrenmanını ziyaret etti. Burada teknik heyetle karşılıklı istişarelerde bulunan Yele bilgi alarak fikir alışverişleri gerçekleştirdi. Minik sporculara başarılar dilemeyi de ihmal etmeyen

Yele sözlerinde, ‘’Sporda bizimle birlikte Çiftlikköy’de atılım dönemi başlayacak. Aynen Altınordu örneğinde olduğu gibi altyapımızı geliştirip tüm spor dallarında sporcular yetiştireceğiz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.