Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çiftlikköy Başkan Adayı Yele eğitim kurumlarını ziyaret etmeye devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, eğitim kurumlarına gerçekleştirdiği ziyaretlere Ruhsar Aksoy İlkokulu ve Mehmet Akif İnan Ortaokulu’nda devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2024 00:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2024 00:16
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Çiftlikköy Başkan Adayı Yele eğitim kurumlarını ziyaret etmeye devam ediyor

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, eğitim kurumlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilçede faaliyet gösteren çok sayıda eğitim kurumunu ziyaret eden Yele, ziyaretlerine Ruhsar Aksoy İlkokulu ve Mehmet Akif İnan Ortaokulu’nda devam etti. İlk olarak Ruhsar Aksoy İlkokulu’nu ziyaret eden Yele burada, seçimi kazandığı taktirde hayata geçirmeyi planladığı projelerinden bahsetti ve eğitim konusunda yapacağı yatırımlar konusunda bilgi verdi.

Gerçekleştirdiği ziyaret sonrası kısa bir açıklamada bulunan Yele sözlerinde, ‘’ İlçemizdeki eğitim kurumlarımızı ziyaretlerimize devam ediyoruz. Ruhsar Aksoy İlkokulu’nda eğitimcilerimizle bir araya geldik. Özellikle eğitim konusunda yapacağımız yatırımlar konusunda kendilerine bilgi verdik. İlgiyle dinledikleri ve fikirlerini ilettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Okul ziyaretlerine devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, Ruhsar Aksoy İlkokulu ziyareti sonrasında, Mehmet Akif İnan Ortaokulu’na giderek öğretmenlerin temel taleplerinden birisi olduğunu ifade ettiği, lokal ihtiyacını Etibank’ta yapacağı Sosyal Tesis ve Kır Düğün Alanı projesi ile karşılayacaklarını belirtti. Yele devamında ise farklı projelerini de anlatarak eğitime ve eğitimciye vereceği destekler hakkında açıklamalarda bulundu.

Ziyaret sonrasında sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunan Yele sözlerinde, ‘’ Öğretmenlerimizin temel taleplerinden biri olan lokal ihtiyacını Etibank’ta yapacağımız Sosyal Tesis ve Kır Düğün Alanı projesinde karşılayacağız. Bunun yanında her okulumuza personel konusunda destek vereceğiz. Mehmet Akif İnan Ortaokulu’ndaydık. Okul idaremiz ve öğretmenlerimizle bir araya gelip projelerimizi aktardık’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.