Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Altınova Başkan Adayı Fazlaca kahvaltıda kadınlar ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, Fizyolife Sağlıklı Yaşam Merkezi sahibi Şeymanur Bahadır’ın davetini geri çevirmeyerek kahvaltıda kadınlar ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2024 05:52
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2024 05:52
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Altınova Başkan Adayı Fazlaca kahvaltıda kadınlar ile bir araya geldi

Ülke gündeminden düşmeyen 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi, Yalova ve ilçelerinde de etkisini sürdürüyor. Adaylar saha çalışmalarına devam ederken bir yandan da vatandaşla bir araya gelerek seçime dair konularda sohbet gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde adeta bir mitingi andıran görüntülere sahne olan SKM açılışını gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca saha çalışmalarına devam ederken sıradaki durağı Fizyolife Sağlıklı Yaşam Merkezi oldu. Burada Şeymanur Bahadır’ın misafiri olan Fazlaca, düzenlenen kahvaltı da kadınlarla seçim sürecine dair sohbet etti, seçimi kazanıp göreve geldiği taktirde hayata geçirmeyi planladığı projelerinden bahsetti aynı zamanda da talep ve önerileri dinlemeyi de ihmal etmedi.

Fizyolife Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek kahvaltıya katılan Cumhuriyet Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, yapmış olduğu paylaşımda, ‘’Fizyolife sağlıklı yaşam merkezi sahibi Şeymanur Bahadır’ın misafiri olduk. Sevgili kadınlarımız ile kahvaltı eşliğinde Altınovamız için fikir alışverişinde bulunduk. Kadınlarımızın gücüyle Altınova’da güzel işler başaracağız’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.