Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gönül Dağı Sezon Finali Ne Zaman? 2024

Etkileyici hikayesi ile TRT1 ekranlarının en sevilen dizileri arasına giren Gönül Dağı dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı şimdiden merak konusu oldu. Şu an 4. sezonu devam eden dizinin 5. sezona devam edip etmeyeceği izleyici tarafından oldukça merak ediliyor. Berk Atan ve Gülsüm Ali’nin başrollerinde yer aldığı dizi ilk bölümü ile 17 Ekim 2020’de ekranlara gelmişti. İlk bölümden itibaren oldukça dikkat çeken diziden birçok oyuncu ayrıldı ve yerine birçok yeni oyuncu eklendi. Fakat her bölümüyle yüksek reytingler almaya devam etti. Dizinin sevenleri ne zaman sezon finali olacağını merak ediyor. Peki, Gönül Dağı 2024 sezon finali ne zaman? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2024 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2024 16:52
Kaynak: Hilal Baldemir
Gönül Dağı Sezon Finali Ne Zaman? 2024

Gönül Dağı dizisi 2020 yılından yana yayın hayatına devam eden uzun soluklu dizilerden biridir. Başrollerini Berk Atan ve Gülsüm Ali’nin paylaştığı TRT1’in sevilen dizisinde her bölüm büyük bir heyecan ve merakla takip ediliyor. İzleyicinin en çok merak ettiği konulardan biri ise Gönül Dağı dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı. Yapım ekibinden bir açıklama gelmezken dizinin final mi olacağı yoksa 5. sezona mı devam edeceği oldukça merak ediliyor. Peki, Gönül Dağı 2024 sezon finali ne zaman? İşte ayrıntılar…

Gönül Dağı dizisi, yıllar boyunca bir gün çocukluk aşkı Dilek'e yeniden kavuşmanın hayalini kuran Taner ve iki kuzeninin kısıtlı imkanlarla hayatla mücadele ederken, kendilerini unutulmaz bir olay örgüsünün içinde bulmalarını konu alıyor. Yönetmen koltuğunda Yahya Samancı’nın oturduğu, senaryosunu Mustafa Becit, Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök'ün kaleme aldığı Gönül Dağı her hafta izleyiciyi ekrana bağlamayı başarıyor.

Her Cumartesi akşamı saat 20.00’de seyirci ile buluşan Gönül Dağı şu an 4. sezonuna devam ediyor. İzleyici dizinin kaç sezon süreceğini merak ederken bu sezonun ne zaman sezon finali yapacağını araştırıyor.

Gönül Dağı’nın sezon finali tarihi yapım ekibi tarafından henüz net olarak açıklanmamıştır. Ancak, dizinin izleyicileri tarafından büyük bir heyecanla beklenen sezon finalinin haziran ayının son haftası yayınlanacağı bekleniyor.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.