Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye’nin en zengin oyuncuları belli oldu! Servetleri dudak uçuklattı

Herkesin çok merak ettiği Türkiye’nin en zengin oyuncuları belli oldu aldıkları bölüm başı ücretlerle kendilerinden sık sık söz ettiren bu ünlü isimlerin servetleri dudak uçuklattı. İşte ekranların en zengin isimleri olan Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Hande Erçel, Can Yaman ve Meryem Uzerli'nin servetleri…

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2024 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2024 12:59
Kaynak: Hilal Baldemir
Türkiye’nin en zengin oyuncuları belli oldu! Servetleri dudak uçuklattı

Rol aldıkları her dizide ve reklam filminde milyonlarca lira kazanan ünlü isimlerin aldıkları ücretler sık sık gündem oluyor. Şimdi ise bu ünlü isimlerin servetleri gündem oldu.

Dünyaca ünlü isimlerin servetlerini açıklayan global bir site, bu kez de Türk oyuncuların dudak uçuklatan servetlerini tek tek açıkladı.

Celebsrevealed.com'a göre Türkiye’deki en zengin 5 oyuncu belli oldu. Listedeki isimler oldukça dikkat çekti.

Son olarak uzun yıllar sonra ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü paylaştığı Aile dizisindeki 'Devin' karakteriyle hem güzelliğiyle hem de başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren Serenay Sarıkaya, listeye beşinci sıradan giriş yaptı. Sarıkaya'nın net serveti tam 6 milyon dolar yani 186 milyon TL.

Listenin dördüncü sırasında ise son dönemlerde cemiyetin ünlü simalarından Hakan Sabancı ile olan ilişkisi ve oyunculuğu ile gündemden düşmeyen güzel oyuncu Hande Erçel var. Hande Erçel'in bilinen net serveti ise 8 milyon dolar tam 249 milyon TL.

Listenin üç numarası ise Can Yaman oldu. Son dönemlerde gazetecilerle yaşadığı polemiklerle ve yurt dışında kadınlardan gördüğü ilgiyle gündeme gelen Yaman'ın serveti, tam tamına 10 milyon dolar yani 311 milyon TL.

İkinci sırada ise hem güzelliğiyle hem de sempatik tavırlarıyla sevilen Meryem Uzerli var. Muhteşem Yüzyıl dizisinde hayat verdiği Hürrem Sultan karakteri ile ikonikleşen ve hafızalara kazınan Uzerli'nin net serveti 320 milyon TL.

Listenin birinci sırasında ise son olarak Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde hayat verdiği 'Aslan' karakteriyle büyük beğeni toplayan ve uzun yıllar sonra ekranlara yeniden yeşil ışık yakan Kıvanç Tatlıtuğ var. Tatlıtuğ'un serveti tam olarak 15 milyon dolar yani 466 milyon TL.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.